În viață nimic nu este întâmplător! 10 principii care confirmă acest lucru

Vadim Zeland în cartea sa „Dirijarea realității” ne dovedește că toate evenimentele din lume se petrec într-un număr infinit de spații în același timp și este sigur, că orice om este în stare să-și creeze propriul „proiector” unde să-și transleze propria viață. Asta înseamnă că filmul pe care îl învârți în capul tău se va materializa în realitatea de zi cu zi.

Zece principii ale lui Vadim Zeland:

1.În realitatea ta ai acel film pe care îl ai în „proiector”. Ce desenezi, aceea vei vedea. Problema constă doar în faptul că oamenii de obicei fac invers: ce văd, aceea desenează.

2.Minunea se va întâmpla doar în cazul în care vei da la o parte toate stereotipurile și te vei gândi nu la modalitățile de atingerea țelului, ci la țelul propriu-zis.

3.Dacă deseori îți pare că tu nu aparții acestei lumi sau că ceva nu e în regulă cu oamenii din jurul tău, înseamnă că aproape te-ai trezit.

4.Dacă vei derula insistent în minte filmul tău și vei merge spre țel, mai devreme sau mai târziu realitatea se va alinia cu el. Realitatea pur și simplu nu va avea încotro – asta e o caracteristică de bază a acesteia. Nu doar tu depinzi de realitate, dar și ea de tine. Foarte mult contează cine preia inițiativa, tu sau realitatea.

5.Ceea ce nu trebuie să faci cu siguranță, este să nu devii dezamăgit de propria viață. Nu trebuie să scapi gândul în capul tău că viața nu mai are sens. Nici la o vârstă aceste gânduri nu-și au locul. În viață nimic nu este întâmplător. Totul abia începe – la orice vârstă, în orice condiții și circumstanțe.

6.Învață să te bucuri de vremea rea de afară, de ambuteiaje, de probleme, de orice lucru rău care se întâmplă. Un astfel de mecanism va curăța în cele din urmă cerul lumii tale interioare de nori. Trebuie să te gândești doar la acele lucruri care în rezultat îți vor aduce doar beneficii.

7.Atunci când vei înceta doar să-ți dorești și vei fi gata să ai un lucru, doar atunci îl vei avea.

8.Cel mai dificil este să poți aștepta, păstrând în același timp calmul stăpânului pe situație. Este important să treci încercarea printr-o pauză în care nimic nu trebuie să se întâmple.

9.Afișându-ți nemulțumirea sau certând pe cineva – guvernul, funcționarii, fotbaliștii, vremea de afară, colegii, vecinii, apropiații, nemaivorbind de copii – vei transmite în oglinda lumii o imagine neplăcută și vei obține o realitate pe măsură în reflecție.

10.Permițându-ți să fii tu însuți, înseamnă să te accepți cu toate neajunsurile tale. Să permiți altuia să fie el însuși, înseamnă să-l eliberezi de proiecțiile așteptărilor tale. În rezultat avem situația când cineva dorește ceva ce celălalt nu poate accepta, dar care se rezolvă până la urmă inexplicabil.

Să utilizezi aceste principii sau nu, este doar alegerea ta. Poți să crezi că e un nonsens și să treci peste aceste informații fără a le lua în serios. Dar poți să încerci aceste sfaturi în viața ta și să vezi ce se întâmplă. De altfel, mii de oameni recunosc că, datorită principiilor de transformare a realității, viața lor s-a schimbat semnificativ într-un mod miraculos.

Reține: Omul este ceea ce crede.