„În această viață, totul își are scopul său” – 10 Citate din învățăturile lui Vadim Zeland!

În învățătura sa „Reality Transurfing”, Vadim Zeland demonstrează că evenimentele din lume apar într-un număr infinit de spații în același timp și este sigur, că oricine își poate desena propriul „proiector” pe care va fi difuzată viața sa. Cu alte cuvinte putem spune, că ce fel de „bandă” se rotește în capul tău, astfel de „film” ai în realitate.

Iată 10 principii din învățăturile lui Vadim Zeland:

1.În realitate ai acel film, care se rotește în „proiectorul” tău. Ce vei desena, aceea vei vedea. Problema este că oamenii fac totul invers: ce văd, aceea desenează. Înțelegi diferența?

2.Minunea se va întâmpla doar în cazul în care tu vei distruge stereotipul obișnuit și te vei gândi nu la mijloacele de realizare, ci la scopul în sine. 

3.Dacă uneori îți pare că nu aparții „acestei lumi” sau ceva este „în neregulă” cu această lume, înseamnă că ești aproape sau complet treaz – minunat!

4.Dacă vei roti cu încăpățânare și perseverență filmul tău în gând și vei merge spre scopul tău cu pași hotărâți – mai devreme sau mai târziu, realitatea va veni în concordanță cu gândurile tale. Nu doar tu depinzi de realitate, dar și ea de tine. Întrebarea este, cine are inițiativa.

5.Ceea ce cu siguranță nu trebuie să faci – este să te dezamăgești în viață. Nu trebuie să te gândești, că nu ai reușit. Nu contează ce vârstă ai. În viața asta totul își are scopul său. Totul abia începe – în orice moment, în orice condiții și circumstanțe.

6.Învață să te bucuri de timpul urât, de cozi, ambuteiaje, probleme, de tot ce este negativ. Un astfel de masochism va însenina treptat cerul peste lumea ta. Ar trebui să te gândești doar la ce beneficiezi din toate obstacolele care îți apar în cale.

7.Când vei înceta doar să îți dorești și vei intenționa să ai, atunci vei obține totul!

8.Cel mai dificil este să poți să aștepți, păstrându-ți calmul de stăpân pe situație. Este necesar să reziști pauzei, în timpul căreia nu se întâmplă nimic. 

9.Arătându-ți nemulțumirea sau certând pe cineva – guvernul, funcționarii publici, jucătorii de fotbal, timpul de afară, colegii, vecinii, pe cei apropiați – tu transmiți în oglinda lumii o imagine neplăcută și primești realitatea corespunzătoare în reflecție.

10.Să îți permiți să fii tu însuți înseamnă să te accepți cu toate imperfecțiunile tale. Să îi permiți altuia să fie el însuși – înseamnă să îl eliberezi de proiecția așteptărilor tale. Ca rezultat, situația, în care cineva dorește ceva ce celălalt nu acceptă, se va rezolva de la sine. 

Să aplici aceste principii în practică sau nu este alegerea ta. Poți considera că este o aiureală și să treci cu vederea această informație. Sau poți încerca să realizezi aceste sfaturi și să vezi ce se va întâmpla în viața ta. Zeci de mii de oameni recunosc, că datorită acestor principii de transurfing, viața lor se schimbă văzând cu ochii în mod inexplicabil. Reține: omul este ceea, în ce crede. 

Autor: Vadim Zeland