“Invidia, graba, lăcomia duc la greșeli grave”: 10 citate ale unei femei puternice!

Pentru Irina Hakamada, nu există probleme fără rezolvare. Eșecurile, reușește să le transforme în lecții utile, iar obstacolele – în piste de lansare. Hakamada trăiește vieți foarte diferite: în anii ’90 a părăsit masa de profesor pentru afaceri, apoi a părăsit comerțul și a devenit politician, a renunțat în cele din urmă la politică și acum dă lecții despre leadership și auto-dezvoltare, conduce cursuri, scrie cărți.

Vă propunem 10 citate ale acestei femei puternice despre carismă și componente ale succesului:

1.Înainte de a insista asupra îmbunătățirii poziției, încercați să răspundeți la o întrebare simplă: cu ce sunteți mai buni decât mii de oameni buni? De îndată ce găsiți răspunsul corect, considerați că ați câștigat deja.

2.Faima nu este doamna cu care se construiesc relații puternice. Flirtați, dar nu îi încredințați viața și sufletul. Doriți faimă și aplauze faceți-vă actori. În orice alt loc – amintiți-vă de ce aveți nevoie de aripi.

3.Începeți să visați despre viitor, înainte de a rupe legătura cu modelul anterior de viață, de îndată ce simțiți că ceva nu este în regulă. Și veți observa că veți dobândi conexiuni noi. Ca prin magie, în viața voastră vor apărea oameni noi, cărți potrivite, articole potrivite. Toate circumstanțele vor începe să evolueze în jurul tău astfel încât, treptat, treptat, vei începe să te îndrepți spre actul principal din viața ta.

4.Succesul nu este un scop, ci un mod de gândire. Și această imagine poate fi creată și va deveni o realitate. Succesul are și etică – etica respectului pentru sine, pentru echilibrul spiritual.

5.Dacă într-un moment cheie, un întreg cor de voci începe să vă spună: “Nu fă asta!” și numai inima va repeta: “Fă-o!” – ascultă-ți inima!

6.Niciodată nu da vina pe lume! Ea este profund indiferentă față de tine. Atâta timp cât dai vina pe oamenii din jurul tău pentru necazurile tale, mergi în jos.

7.Unii oameni consideră că este foarte dificil să se schimbe – încep să se agațe de trecut, chiar dacă viața lor a fost mult timp blocată. Dar soarta este ca un leu. Dacă vă este frică, ea vă va ataca, iar dacă nu există o astfel de teamă, ea se va întoarce acolo unde vreți. Cel mai ușor pentru a începe ceva nou este când sunteți dezamăgit de ceva vechi. Când îți dai seama că ai putere, curaj, minte, iar mediul nu-ți permite să atingi dorința.

8.Când soarta îți dă o șansă, și tu, sub presiunea unor circumstanțe dificile sau frică de lipsa de profesionalism, o respingi – îți pierzi visul! Nu vă bazați pe inteligența voastră sau colectivă. Niciun fel de inteligență nu este suficientă pentru a calcula toate consecințele posibile ale unui eveniment.

9.Nu demonstrați nimic! Veți avea parte de mai puține reacții agresive și nu veți pierde timpul cu dispute devastatoare. Ascultați mai mult și colectați idei. A fi optimist este arta de a nu crea dușmani inutili fără motiv.

10.Invidia, graba, lăcomia duc la greșeli grave și serioase. Capacitatea de a ține o pauză, de a vă recupera, de a restabili echilibrul sufletesc vă aduce mai aproape de obiectiv, chiar dacă încălcați programul.