Gânduri împărtășite: 10 Citate despre viață culese de la oamenii de rând!

Unele cuvinte importante ne sunt spuse nu de persoanele dragi și iubite, ci de oameni complet străini. Ciudat, dar efectul acestor cuvinte este uneori mai puternic atunci când le auzim de la necunoscuți.

Am adunat câteva observații interesante despre viață, pe care le-am întâlnit pe internet. Există opinii cu care nu ești de acord? Împărtășește-ți gândurile în comentarii!

1.„Așteptăm de la femei, ca ele să lucreze de parcă nu au copii, să crească copii de parcă ele nu au serviciu, și în același timp, să arate așa de parcă nu au nici copii, nici serviciu.”

2.„Pe bărbat îl caracterizează patru situații: cum el se luptă, cum numără banii, cum se uită la copii și cum încheie o relație.”

3.„Am văzut un arab într-un Rolls Royce Phantom, care se uita în telefon cu aceeași mutră acră, ca și mine în metrou. Fericirea constă în altceva.”

4.„Femeia este un mister doar pentru bărbați. Între ele, femeile se citesc ca pe o carte deschisă.”

5.„Întotdeauna vei avea de suferit, dacă nu le poți spune altora ce te deranjează. Este doar vina ta. Nimeni nu este obligat să îți poată citi gândurile.”

6.„Noi toți suntem buni, până când oamenilor le este comod lângă noi… Și ne transformăm în niște ticăloși, de îndată ce greșim sau ne spunem părerea. Anume astfel de momente filtrează cercul nostru de prieteni. Și anume în aceste clipe începi să vezi lucrurile mai clar…”

7.„Să-i oferi o a doua șansă omului care te-a trădat, este ca și cum i-ai da al doilea glonț celui, care nu a nimerit în tine din prima.”

8.„Eu nu știu care este cheia succesului, dar cheia spre eșec constă în încercarea de a le fi pe plac tuturor.”

9.„Odată, tata mi-a spus să nu fiu cu băiatul care poate vorbi calm cu mine chiar de la început, pentru că un băiat îndrăgostit va fi întotdeauna un pic emoționat și rușinat. Sincer, cred că este unul din cele mai bune sfaturi, pe care mi le-a dat cineva vreodată.”

10.„Cândva vei înțelege că bunătatea, tandrețea și grija sunt o manifestare a puterii interioare, și nu a slăbiciunii…”