„Dragostea nebună trece rapid, dragostea a doi nebuni – niciodată!”

O femeie nemaipomenit de frumoasă, una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, o mamă deosebit de grijulie, ambasador ONU – Angelina Jolie a devenit un adevărat simbol al feminității, atitudinii și al bunătății.

Viața ei nu a fost întotdeauna așa: tinerețea Angelinei a fost însoțită de hobby-uri periculoase, dependență, relații numeroase și un stil de viață risipitor. Dar, poate că datorită acestor încercări, ea a învățat să aprecieze bunătatea, compasiunea și dragostea, iar acum încearcă să schimbe ceva în lumea aceasta.

Iată 20 de citate de la incomparabila Angelina Jolie, sunt prea frumoase pentru a nu fi distribuite:

1.Dragostea nebună trece rapid, dragostea a doi nebuni – niciodată! 

2.Atunci când faci ceva pentru alții din suflet, fără să te aștepți la recunoștință, cineva o scrie în cartea destinelor și îți trimite o fericire la care nici măcar nu ai visat.

3.Într-o relație trebuie să oferi atât de multă libertate, încât partenerul însuși să-și dorească să fie lângă tine mai des. Dragostea este atunci când nu ții persoana, ci îi oferi libertatea de a alege…

4.Ideile noastre despre cum ar trebui să fie lucrurile ne împiedică să ne bucurăm de totul așa cum este.

5.Oamenii au două părți, o parte bună și o parte rea, un trecut și un viitor. Trebuie să le îmbrățișăm pe amândouă în persoana pe care o iubim. 

6.Când cineva te iubește și când faci pe cineva fericit, când prezența ta pare să îi facă fericiți pe ceilalți, brusc începi să te simți cea mai frumoasă persoană din lume.

7.Oricât de puternică nu ar fi o femeie, ea așteaptă un bărbat mai puternic decât ea… Și nu pentru ca el să-i limiteze libertatea, ci pentru a-i oferi dreptul de a fi slabă.

8.Îmi place să cresc, să devin matură și, prin urmare, să gândesc mai teafăr. Toate evenimentele care se întâmplă în viața mea, acum le percep mai ușor.

9.Am nevoie de un bărbat puternic, puternic în toate sensurile, și el să aibă o singură slăbiciune – eu. 

10.Copiii sunt slăbiciunea și puterea noastră. Nici nu-mi pot imagina ce-ar fi cu mine, dacă s-ar întâmpla ceva unuia dintre ei. Pot spune și scrie cele mai îngrozitoare lucruri despre mine, dar atunci când ajung acasă și-mi văd copiii, simt dragostea lor, mi se pare că sunt cea mai importantă persoană din lume.

11.Iubire – este atunci când le dorești tot binele oamenilor pe care îi iubești, când le pui interesele și fericirea mai presus decât interesele proprii.

12.Nu trebuie să cauți niciodată vinovatul, trebuie să trăiești fără a răni pe nimeni, să nu judeci alți oameni și vei fi absolut liber.

13.Întotdeauna îmi părea că arăt ca o păpușă prostească cu o gură prea mare, cu părul lins pe cap. Cu timpul crești și înțelegi, că trebuie să te accepți așa cum ești. Apoi îți săruți iubitul și înțelegi, pentru ce sunt aceste buze.

14.De fiecare dată când mă simt pierdută scot o hartă și o privesc. Mă holbez la ea până ce îmi aduc aminte că viața este o aventură imensă, că sunt atâtea lucruri de făcut, de văzut. 

15.Mă gândesc la sfârșitul vieții mai mult decât alți oameni. Poate pentru că iubesc viața mai mult decât ei.

16.Ajungem să iubim nu atunci când găsim o persoană perfectă, ci atunci când învățăm să vedem o persoană imperfectă ca fiind perfectă.

17.Câteodată, tot ce trebuie să faci este să uiți ceea ce simți și să-ți amintești ceea ce meriți. 

18.Experiențele noastre, bune sau rele, ne fac ceea ce suntem. Trecând peste greutăți, devenim mai puternici și mai maturi.

19.Diversitatea noastră reprezintă punctul forte al umanității. Ce vieți monotone și lipsite de sens am avea dacă am fi toți la fel…

20.Trăiesc întotdeauna momentul prezent. Nu-mi place să fac planuri de viitor. Mâine se poate schimba totul: viața, exteriorul, oamenii din jur, meseria. Altfel, ar fi tristă existența.