Despre oameni și viață: 13 Citate pătrunzătoare asupra cărora să reflectezi astăzi!

Viața este un mister, pe care fiecare dintre noi încearcă să-l dezlege în felul său. Credem că aceste citate pot avea rolul să te oprească din rutina cotidiană, să reflectezi un moment și să privești în interiorul tău.

1.Trăiește așa cum îți dorești tu, nu cum se așteaptă alții să o faci. Nu contează dacă le îndeplinești sau nu așteptările. În ultima clipă a vieții tale vei fi doar tu. Și cele mai mari înălțimi le vei cuceri tot singur!

2.Înainte de a te diagnostica cu depresie și stimă scăzută de sine, asigură-te că nu ești înconjurat de idioți.

3.Ajută de o sută de ori – vor uita. Nu ajuta o singură dată – vor ține minte pentru totdeauna. 

4.Femeia trebuie să ia o singură decizie în viață – cu ce fel de bărbat să meargă prin viață. Celelalte decizii le ia bărbatul.

5.O inimă bună este întotdeauna frumoasă.

6.Nu am o siluetă irezistibilă, picioare lungi și alte farmece feminine, dar mama mi-a dăruit niște ochi profunzi și minunați și o inimă plină de bunătate.

7.Chiar și sub cea mai frumoasă coadă de păun se ascunde un fund obișnuit de găină. Deci, mai puțin patos, domnilor!

8.Orice depresie trebuie întâmpinată cu zâmbet. Depresia va gândi că ești un idiot și va fugi.

9.Puternic nu este cel care te poate da pe spate cu o singură privire, ci acel care este capabil cu un zâmbet să te ridice din genunchi! 

10.Oamenii întotdeauna îi urăsc pe cei care vorbesc adevărul. În zadar, aceștia niciodată nu te lovesc de la spate.

11.Oamenii nu se schimbă, ei doar joacă pentru un timp rolul necesar de dragul propriilor interese.

12.Oferă-i omului o a doua șansă și el îți va dărui o experiență, după care nimeni și niciodată nu va primi de la tine nici prima șansă.

13.Există doar două feluri de oameni pe lume: cei care încearcă să-și umple goliciunea interioară și acele persoane foarte rare și deosebite care încearcă să-și vadă această goliciune.