Află acum Top 12 lecții de viață de la celebrul designer Chanel, Karl Lagerfeld

Legendarul designer german și directorul creativ al casei de modă Chanel, Karl Lagerfeld, a murit la mijlocul lunii februarie curent, la vârsta de 85 de ani. Karl Lagerfeld este cea mai cunoscuta față din lumea modei. El a dezvăluit talentele multor oameni celebri, a fondat o marcă personală și a modernizat casa de modă Chanel. El era adorat de toată lumea: de la designeri și top modele la oameni obișnuiți. Acesta va rămân în memoria tuturor îmbrăcat în costum la patru ace, cu ochelari negri și cu părul cărunt aranjat perfect.

În acest articol am adunat declarațiile remarcabilului Karl Lagerfeld.

Despre frumusețe:

„Dorința de a fi frumoasă este, de fapt, o motivație foarte periculoasă. Cred că un aspect respectabil este suficient pentru a atrage atenția lumii spre sufletul din interior.”

„Cea mai bună dietă este optimismul și fericirea.”

„Cred că tatuajele sunt teribile. E ca și cum ai îmbrăca aceeași rochie în fiecare zi.”

Despre femei:

„N-am condamnat niciodată femeile care doresc o viață frumoasă. Nu am înțeles niciodată bărbații care se plâng că femeile au nevoie doar de bani, deși majoritatea dintre ei se uită la femeile bine îngrijite și îmbrăcate în rochii frumoase. Ei spun că frumusețea necesită sacrificii, acest lucru este o minciună, adevărul este că frumusețea necesită bani.”

Despre modă:

„Pantalonii sport sunt un semn de înfrângere. Dacă i-ați cumpărat, înseamnă că ați pierdut complet controlul asupra propriei vieți.”

„Designerii de modă sunt dictatorii gustului.”

Despre viață:

„Să ierți este prea ușor, eu pot accidental să uit, dar nu să iert. Prefer să mă răzbun.”

„Întotdeauna mă duc la culcare curat, încă în copilărie mama mi-a spus: „Poți să mori subit în mijlocul nopții, așa că ai grijă să arăți bine 100%.””

„Cărțile sunt droguri solide. Eu sunt fericit că sunt dependent de cărți.”

„Eu dorm 7 ore pe zi. Dacă mă duc la culcare la 02:00, mă trezesc la ora 9:00. Dacă mă duc la culcare la miezul nopții, mă trezesc la ora 07:00. Se poate prăbuși casa, dar eu voi dormi exact șapte ore.”

„Singurătatea este cel mai mare lux pe care mi-l pot permite. Trebuie să fiu singur cu mine, altfel nu voi fi eu.”

Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanți creatori de modă ai acestui secol.