Citatul celui mai misterios actor, care a uimit lumea întreagă: „Eu aleg calea mea!”

Născut în Beirut în 1964, având mamă britanică și tată jumătate chinez, jumătate hawaiian, Keanu Reeves și-a petrecut anii copilăriei în Liban, apoi în Australia și SUA, până când mama lui s-a stabilit în Toronto, Canada. Părinții s-au despărțit pe când era copil, iar călătoriile dintr-un loc în altul i-au marcat copilăria.

Tinerețea plină de atracții a pus stăpânire pe el, având probleme cu băutura și petrecerile lungi. Dar a știut să pună punct la toate și după ce a absolvit Liceul de Artă din Toronto, a început să vadă viața cu alți ochi! La 19 ani a decis să-și schimbe viața și s-a mutat în Los Angeles, unde locuiește și acum.

Viața i-a fost plină de evenimente triste. Și-a pierdut copilul și iubita, și-a pierdut cel mai bun prieten, momente care au lăsat amprente adânci, zbuciumându-i sufletul. Keanu Reeves este răvășit de forțe și emoții, însă luptă pentru a-și găsi liniștea. Este rar văzut zâmbind în public și este mereu îmbrăcat în haine de culoare închisă.

Cu ceva timp în urmă, actorul a făcut o declarație profundă către lumea în care trăiește:

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite.

O lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun „Promit”.

O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie.

În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unori mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni.

O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor.

O lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener.

O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-și repara mașina, la orice mică zgârâietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașină luxoasă ascunde acest lucru.

O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburi de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

Bărbații și femeile nu mai sunt identificate, iar toate acestea împreună înseamnă libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Eu aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice…”