Ce se întâmplă când te îndrăgostești de viața ta și nu de un om?

1.Descoperi de ce ești cu adevărat pasionat și acorzi timpul necesar pentru asta.

Dragostea este frumoasă, dar asta nu e tot. Există atâtea lucruri frumoase de care te poți îndrăgosti: arta, fotografia, teatrul, lectura, dansul, muzica, sportul și chiar jobul pe care îl ai.

Atunci când te îndrăgostești de viața pe care o trăiești, nu îți pierzi energia într-o relație, dar o redirecționezi spre lucrurile care te inspiră și îți plac cu adevărat.

2.Ești pe aceeași lungime cu dorințele și necesitățile tale.

Să te îndrăgostești de propria viață înseamnă să înțelegi ce îți place, de ce ai nevoie și ce vrei cu adevărat. Asta înseamnă să descoperi ceea ce îți dorești, inclusiv și de la o relație, de la tine, de la existența ta pe pământ, pentru a-ți putea planifica viitorul.

3.Prețuiești relațiile pe care le ai, dar nu te axezi pe ceea ce îți lipsește.

Nu numai relațiile amoroase îți încarcă viața cu dragoste și fericire. Când te concentrezi pe altceva decât pe romantism, dedici mai mult timp oamenilor din viața ta: familiei, prietenilor, colegilor. Și înțelegi cât de valoroși sunt acești oameni pentru tine.

4.Călătorești, descoperi lumea și trăiești pentru tine.

Când îți iubești viața, încerci să savurezi la maxim fiecare minut. Vrei să călătorești, să încerci alimente noi, să trăiești așa cum vrei tu. Și acestea nu sunt lucruri greșite, din contra în acest mod simți că trăiești cu adevărat.

5.Pui accentul pe alte lucruri importante din viața ta.

Când nu ești implicat într-o relație, dedici mai mult timp carierei, pasiunilor, planurilor de viitor și nu în ultimul rând finanțelor. Prioritățile tale se schimbă într-un mod pozitiv.

6.Îți petreci timpul făcând ceva, nu dorind să faci acel lucru.

Să-ți iubești viața ta înseamnă că nu-ți place să-ți pierzi timpul în zadar. Nu-ți place să faci ceva care nu-ți aduce beneficii. Nu îți place să trăiești mediocru, nu ești pasiv în propria poveste.

7.Prețuiești sfaturile străine și ai timp să-i ajuți și pe alții.

Vrei să înveți, să câștigi experiență, să crești, să fii inspirat. Prin urmare, apreciezi orice sfat dat de alții și ai dorința să fii sprijinul persoanelor, care au nevoie de tine.

8.Ai mai mult timp să prețuiești lucrurile mărunte.

Lucruri, care la prima vedere par neînsemnate, cum ar fi apusul soarelui sau un câine drăgălaș, îți oferă atâta căldură și emoții pozitive. Ceea ce în trecut nu îți atrăgea atenția, acum sunt o parte importantă din viața ta.

9.Mereu tinzi spre mai mult.

Tinzi spre realizarea viselor și a dorințelor tale. Apreciezi unde te afli, dar totodată vrei să obții mai mult, să fii mai bun și să trăiești cu adevărat. Încerci în mod constant să te dezvolți ca persoană.

10.Îți petreci mai mult timp înafara casei.

Lumea din jurul tău a devenit brusc mai valoroasă pentru tine. Îți place să te plimbi, să admiri natura, să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi.

11.Simți cum te bucuri de amintiri, de experiențe și prietenii noi

Când te îndrăgostești de viață, nu cauți o relație romantică ca să te simți complet. Te simți mai mulțumit de cei care te înconjoară, cu care petreci timpul, dar și datorită experienței pe care o primești și a amintirilor pe care le creați împreună. Fericirea ta nu depinde de o persoană iubită, ci de multe lucruri mici, dar frumoase, care sunt pline de sens.

12.Înveți să te iubești.

Centrul iubirii tale se schimbă de la o persoană la întreaga ta viață, prin care înveți să prețuiești inima și rațiunea. Înțelegeți că este normal să îți pui dorințele pe primul loc. Înțelegi că doar tu îți poți croi fericirea. Atunci când îți iubești viața, înțelegi că persoana iubită va veni la momentul potrivit.