Barbra Streisand: 8 citate care te vor face să simți gustul vieții

Barbra Streisand nu este ca toate celelalte vedete. Ea nu a încercat niciodată să corespundă anumitor standarde, a făcut totul cu suflet și dedicație. Unele afirmații te vor convinge de asta.

1.Viața e prea scurtă, de aceea începe cu desertul.

2.Gândul că ajungi la o vârstă critică – 40, 50, 60 de ani (e diferit la toți) te poate induce în depresie. Ce contează câți ani ai? Te-ai trezit dimineață – deja e o bucurie. Trebuie să fii recunoscător pentru fiecare zi trăită.

3.Acasă port mereu aceleași haine, nu mă interesează bijuteriile, pantalonii care îmi subțiază talia. Prefer confortul. Există lucruri mult mai importante decât aspectul fizic.

4.Nu joc foarte des în filme și nici nu evoluez la concerte. Nu-mi place să obosesc oamenii. Deviza mea este „Mai bine mai puțin, dar mai bine”.

5.Oamenii mă sfătuiau să-mi schimb numele de familie. În loc de asta eu am renunțat la o literă din prenume și am devenit Barbra.

6.Îmi place să fac melodii și filme, știu să fac asta și asta îmi place. Unii iubesc designul, psihologia sau baletul. Este minunat atunci când ai posibilitatea să faci ceea ce îți place, astfel ai o satisfacție enormă.

7.Perfecțiunea trebuie să aibă un mic cusur, deoarece tot ce e ideal este plictisitor și lipsit de viață.

8.Este greu să fii copil de părinți celebri. Fiul meu a înțeles că mulți oameni au avut o copilărie grea. Cine a avut o copilărie perfectă? Pot fi numărați pe degete. Greutățile ne călesc. Cu timpul, când supărarea trece, devenim mai înțelegători și învățăm să mulțumim pentru orice experiență.