20 Citate de la Monica Belluci: ,,Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună”

Monica Belluci – Zeița italiană și pur și simplu femeia, care a cucerit inima multor bărbați, este o actriță care nu poate fi comparată cu celelalte. Carisma și feminitatea ei nu lasă pe nimeni indiferent. Pe lângă frumusețea naturală care și-a păstrat-o de-a lungul anilor, această femeie dă dovadă de un caracter puternic și de o ambiție de nedescris.

Cuvintele spuse de ea te vor motiva să rămâi femeie în orice circumstanță și să fii demnă, puternică și niciodată să nu te dai bătută în fața acestei lumi.

1.Femeia poate iubi așa, ca și cum nu va pleca niciodată. Dar s-ar putea să vină o zi când va pleca ca și cum nici nu te-ar fi iubit niciodată. 

2.Nouă nimic nu ne aparține, nici soții și nici copiii. Suntem capabili doar să împărtășim ceva cu oamenii dragi.

3.Omenirea poate să-i ierte omului inteligența, talentul, dar frumusețea – niciodată.

4.Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună.

5.După mine e o prostie, fiind tânără și frumoasă, să devii o piesă de decor a unui bogătaș și să te consumi doar în petreceri.

6.Cunoștințele umane în sfera tehnologiei au crescut semnificativ, dar nu și în sfera sentimentelor.

7.Frumusețea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este sau atunci când nu există  nimic în afară de frumusețe.

8.Pentru nimic în lume nu-mi doresc să am din nou 20 de ani. Acum sunt mai fericită decât atunci, pentru că la acea vârstă, noi abia începem să ne autocunoaștem, încercăm să ne dăm seama ce vrem să fim, suferim din cauza lipsei de încredere în sine. Acum știu exact ceea ce vreau și ceea ce nu vreau.

9.Frumusețea devine vie și interesantă atunci când este ascunsă sub îmbrăcăminte.

10.Feminitatea constă din armonie, naturalețe și senzualitate.

11.Nu înțeleg femeile care afirmă că dorințele bărbaților le umilesc. Eu cred că ele, pur ți simplu, nu sunt în armonie cu sine.

12.Eu le spun mereu fetelor tinere: ,,Învață să-ți iubești corpul!”. La urma urmei, ideal nu există și este clar că femeile cu forme apetisante, nu sunt mai puțin atrăgătoare decât cele slabe. Trebuie doar să înveți să te accepți așa cum ești.

13.Confortul interior este asigurat nu de felul în care arăți la exterior, ci de felul în care te simți în interior.

14.Frumusețea într-adevăr este o forță, doar atunci când știi cum să o folosești. E ca și cum ai avea un Ferrari: dacă nu știi să-l conduci – nu-i de niciun folos.

15.Nu trebuie să urăști oamenii, care te invidiază, pentru că ei recunosc că tu ești mai bun ca ei.

16.Când oamenii divorțează este o mare tragedie. În același timp, dacă rămân împreună, poate fi mai rău.

17.Iubirea trăiește numai în cazul în care există respect reciproc și libertate. Dorința de a poseda este absurdă.

18.Cineva mi-a spus că în interiorul tuturor artiștilor există niște ,,Frumoase Adormite” și că de fiecare dată când se joacă un rol, una dintre aceste frumoase se trezește. În interiorul nostru există de toate. Trebuie doar să vedem aceste lucruri.

19.Cred că timpul distruge totul. Luați un măr frumos, roșu. După o vreme se zbârcește și se umple de viermi, la fel cum se întâmplă cu noi toți.

20.Tenul superb este un lux pe care îl merităm.