11 citate interesante care te pun pe gânduri

Fericirea este o stare de spirit. Și dacă în sufletul tău te simți nefericit, schimbă această stare creierului. Imaginați-vă că sunteți fericit. Imaginați-vă cum vă simțiți atunci când sunteți fericit, cum vă strălucesc ochii și cum vă pulsează inima.

Să presupunem că la început nu va fi real, dar în timp veți simți schimbările spre bine. La fel cum corpul nostru are nevoie de hrană, sufletul nostru are nevoie de lectură, comunicare cu oameni interesanți, creativitate, gândire critică dar și constructivă. Poate că această colecție de citate vă va ajuta să vă simțiți puțin mai calmi și mai fericiți.

1.Universul știe cum pentru tine e mai bine, uneori el îți trimite în cale oamenii potriviți, iar alteori te desparte de cei nepotriviți.

2.Ce nu s-ar întâmpla cu voi – nu luați aproape de inimă. Puține lucruri în lumea aceasta sunt cu adevărat importante.

3.Situațiile la care reacționați calm, nu vă pot controla.

4.Când mult timp privești marea – ți se face dor de oameni, iar când mult timp stai printre oameni ți se face dor de mare.

5.Cine primește – își umple mâinile, cine oferă – își umple inima.

6.Cu cât inima omul este mai jos, cu atât acesta este mai arogant. El își ridică nasul atât de sus unde ar vrea să ajungă sufletul său.

7.În viață, neapărat, trebuie să existe pauze. Pauze când nu faceți nimic, decât să priviți viața, iar viața să vă privească direct în ochi.

8.La fiecare om va veni fericirea, nu neapărat să vină într-o zi de luni sau vineri, nu neapărat să vină în ianuarie sau iunie, dar important să vină neapărat.

9.Nu există chei pentru fericire, ușa spre ea este mereu deschisă.

10.Pe pachetele de țigări nu trebuie să fie scris „Fumatul ucide”, dar „Oamenii fericiți nu fumează”. Acest subiect te pune pe gânduri.

11.Cei slabi încearcă să se răzbune, cei puternici iartă, iar cei fericiți uită.