(Pilda despre toleranță) Simpozionul politic comprimat în paraziții intestinali

Dacă vă piteți imagina întregul simpozion politic comprimat în paraziții intestinali, atunci: 

Mai întâi, se prezintă ascarida în fața publicului onorabil. Ea vorbește despre problemele grave ale societății și declară că progresul nu poate fi evitat, pentru că acele vremuri întunecate au trecut deja. Atunci se lupta fără cruțare cu paraziții intestinali și trebuie să se pună căpăt discrimării viermilor din corp. Procesul de globalizare, implică necondiționat – toleranța.

Opoziția a încurajat ascarida cu ovații. Mai mult, paraziții intestinali doreau egalitatea în drepturi cu celulele hepatice.

Următorul a luat cuvântul Diphyllobothrium latum (un vierme intestinal lat). El a declarat ferm și cu venerație că timpurile trecute au fost de aur. Atunci, despre viermi nu știa nimeni, nu se lupta nimeni cu ei. Dar apoi a venit un timp vag și întunecos, când viermii au fost găsiți și scoși afară din organism. Progresul continuă. Și acum, nimeni nu îndrăznește să pună la îndoială dreptul paraziților intestinali de a se alimenta și de a exista liber și independent în corp. Nu este permisă asuprirea viermilor cu medicamente, fiindcă ei sunt egali cu toate organele umane.

Grupul paraziților microscopici a propus să declare sistemul imunitar fiind șovinist, iar organismul uman care nu are paraziți intestinali, fiind unul în regres și involuție. Propunerea a fost acceptată unanim.

Un alt vierme (platelmintele) împreună cu altă categorie de viermi s-au afirmat pentru a dobândi accesul direct în sânge și, apoi, egalitatea la nivel de funcționalitate cu creierul uman.

În contiuare, a luat cuvântul unul dintre cei frecvenți paraziți ale bovinelor. El a propus să emită o lege care interzice folosirea expresiilor șoviniste incorecte din punct de vedere politic. De acum înainte, în loc de cuvântul ”vierme”, ar trebui să folosim termenul ”organ uman autonom” și în loc de cuvântul ”parazit” ar trebui să spunem ”un simbiotic de sort secundar”. Ideea a fost întâmpinată cu aplauze furtunoase, transformându-se într-o ovație.

Toți erau foarte fericiți și mulțumiți de ordinea democratică stabilită, iar parada de viermi era aranjată complet. Dar mai apoi, toți au simțit un aer rece, iar oxigenul hrănitor nu ajungea. Și au decis chiar să organizeze o acțiune de protest împotriva unei astfel de discriminări flagrante. Cu toate acestea, nu au avut timp. Omul este mort. Corpul său, în mod normal, nu putea să facă față paraziților. Și au murit și paraziții, împreună cu el.

error: Content is protected !!