Iată ce înseamnă să iubești. Vorbe de dragoste si sentimente de iubire, dezamăgire în dragoste și iubirea adevarată! Toate acestea în această poveste

Ce înseamnă iubirea adevarata? parazitulproletar a scris in facebook poveste de iubire care a umplut emotiile in toti cititorii. Citește mai jos această poveste…

Am avut odată o dragoste. Una din aia adevărată. Așa se spunea în magazinul de pantofi. Asta se putea citi în miile de “te iubesc” în chat, în ochii nostri, în fotografii si $ex, în momentele când eram departe de lume și nimic, aparent, nu ne stresa.

Am avut o dragoste care era ca o pereche foarte scumpă de pantofi din piele de crocodil sau de șarpe, atât de scumpa încât la început te temi să-i încalti. Te temi să-i murdaresti, sa-i arăți tuturor, nu prea stii cum se poartă. După care iti adaptezi toată garderoba la pantofii tăi noi si scumpi. Te lauzi cu ei.

Însă curând descoperi ca te rod. Super-pantofii tăi scumpi te rod. Încerci sa bagi carpe ude în interior, faci ce zic editorialele si chiar rabzi sperând că vor roade mai puțin, dar ei rod in continuare. Rana la picior devine mai mare până nu mai poți merge si atunci decizi să-ți iei o pereche mai ieftină și mai comodă.

Perechea mai ieftină nu e așa frumoasă, dar nici nu roade. Papucii tăi scumpi vor sta la ușă, apoi în dulap, iar, într-un final, îi vei vinde, sau dărui cuiva. Am avut odată o pereche de pantofi foarte scumpi si acum merg desculț prin iarba. Nu stiu dacă există dragoste absolută între oameni, probabil nici nu e nevoie de ea. Papucii, chiar dacă nu m-ar fi ros, se uzau oricum.

E altceva la mijloc. Dragostea trebuie să fie ca o pereche de pantofi care să-ți vină exact si de care sa ai grijă sa dureze cat mai mult, iar când se învechesc sa nu-i arunci la gunoi, sa-i păstrezi undeva acolo în dulap ca o amintire. Am avut candva o dragoste. Am fost cândva o pereche de adidași. Intelegere, comoditate, răbdare, pe asta ridicau relații părinții noștri, dar ia fii atent nu schiopatează nici unul din ei?

autor: Ro Nin Terente

error: Content is protected !!